Előnyök – Műszaki tartalom

ROBUSZTUS KONSTRUKCIÓ

Az biztosan garantált, hogy a KOBOK® tűzterei az „inkább legyen a szükségesnél több” mottó alapján készülnek.

A KOBOK® tűzterek rendkívül erős és masszív szerkezettel rendelkeznek, ami megkülönbözteti őket a piac többi termékétől.

A KOBOK® tűzterek robusztusságát 4 mm vastag kazánlemezből készült tűztérváz és az 5 cm vastag samott együtt biztosítja. Ez garantálja a készülék hosszú távú ellenálló képességét a magas hőmérséklettel szemben. A vastag samott növeli a tűzterek hőtároló képességét, és hozzájárul az egyenletes hőelosztáshoz is, így optimalizálva a tűzterek hatékonyságát.

A KOBOK® tűzterek nem csupán az átlagosnál erősebbek és ellenállóbbak, hanem súlyukban is kiemelkednek: több mint 60%-kal nehezebbek, mint más hasonló méretű kandallótűzterek. Ez a többletsúly a vastagabb és erősebb anyagok használatát jelenti.Minden KOBOK® kandallóbetét teljes külső acélszerkezete U alakú profilokkal erősített.
Ezek a konstrukciós jellemzők megnövelik a termékek élettartamát és hatékonyságát, ráadásul hozzájárulnak az energiatakarékossághoz is.

Mindez azt jelenti, hogy a KOBOK® tűzterekkel épített kandallók hosszú évek használata után is megbízhatóan működnek.

24 ÓRÁS ÜZEMIDŐ – FOLYAMATOS ÜZEMMÓDRA ALKALMAS

A konstrukció nagy terhelhetőségére való tekintettel a KOBOK kandallóbetétek hosszú távon is megbízhatóan működnek, a meghibásodás kockázata minimális.

A KANDALLÓBETÉTEK FELÜLETKEZELÉSÉNEK INNOVÁCIÓJA

Minden KOBOK® készüléket festés előtt homokfúvással kezelnek, ezután senotherm® UHT HYDRO bevonattal látnak el.
A senotherm® UHT HYDRO bevonatrendszer
a legtisztább és legjobb minőségű megoldás.

Az első kizárólag vízbázisú, oldószermentes, magas hőmérséklet állóságú bevonatrendszer, amely már szobahőmérsékleten (18 – 23 °C között) történő száradáskor eléri a végleges szilárdságot.

KOBOK® ezt a rendkívül nagy felületi keménységet biztosító senotherm® UHT HYDRO bevonatrendszert használja, amely környezetbarát és kivételesen karcálló felületet biztosít. A felületek simábbak és tartósabbak, mint a hagyományos festékkel bevont készülékeken, sőt a lehető legmagasabb felületminőséget biztosítják.

Minden KOBOK® tűztérhez színazonos spray javítófesték tartozik.

Külön említést érdemel a Non Smoker® bevonat, amely azt biztosítja, hogy az első használatkor semmilyen füst és szag ne keletkezzen.

Ez nagyon fontos, mivel sok más kandallónál az első néhány begyújtás kellemetlen, szúrós vegyszerszaggal és szürkésfehér füsttel jár, míg a festék megkeményedik.

A KOBOK® kandallóbetétek esetében ez nem fordul elő, így az első használattól kezdve élvezhető és kellemes élményt nyújt.

A KOBOK® az első kandallóbetét-gyártó, amely a senotherm® UHT HYDRO rendszert használja teljes gyártmányválasztékának felületkezelésére.

TOTÁLIS TISZTA ÜVEG RENDSZER

„Tiszta üveg rendszer”, ez a jelölés minden kandallóbetéten, kályhán fellehető, ami azt ígéri, hogy az üveg átlátszó marad.

De gyakran előfordul, hogy sajnos begyújtás után mégsem minden kandalló üvege átlátszó. Ami csalódás, hiszen azért veszünk kandallót, hogy élvezzük a tűz látványát. Ráadásul bosszantó napi feladat az üveg tisztítása.

Az üzletünkben begyújtott KOBOK®kandallótűzteret érdemes megnézni működés közben.

A KOBOK® kandallótűzterek esetében ez nem jelent problémát, hiszen a „Totális tiszta üveg rendszer” – az üveghez 4 oldalról beérkező levegő – valóban tiszta és átlátszó állapotban tartja az üveget.

KÜLSŐ ÉGÉSI LEVEGŐ CSATLAKOZÓ

Minden KOBOK® kandallóbetét alapfelszereltségként tartalmazza a gyárilag beépített külső levegő csatlakozót. Típustól függően a csatlakozót több irányba át lehet szerelni.

SZINTÁLLÍTÓ LÁBSZERKEZET

A KOBOK® tűztér lábszerkezetének kivételesen nagy stabilitást biztosít a hárompontú merevítés.A tűztér vázszerkezetéhez hegesztett lábszerkezet a magasság beállítását követően kettő ponton, kettő rögzítőcsavarral és önzárós anyával fixálható. A milliméter pontos beállítás pedig egy nagy stabilitású talpas menetesszárral végezhető el, majd egy kontra anyával fixálható.

Válassza a KOBOK® tűztereket, és élvezze a meleget és a nyugalmat, amit egy prémium kategóriás kandalló nyújthat otthonában.

KOBOK® – Mert a minőség és tartósság számít!