top of page

-  ÍRJON NEKÜNK  -

-  LÁTOGASSA MEG BOLTUNKAT  -

Forduljon hozzánk kérdéseivel a termékekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken:

Email:  info@szabokandallo.hu  /  Telefon:  76/495 - 545

VISZONTELADÓKNAK

Bővíteni szeretné kínálatát? Szélesítené célcsoportját?

Válassza a Szabó kandalló forgalmazásában elérhető KOBOK márkát, amely kimagasló minőséget és értéket képvisel a kandallópiacon.

Fő célunk hogy Magyarországon is népszerűvé tegyük a minőség iránti elkötelezettséget. A KOBOK kandallótűzterek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálhassa otthonába leginkább illő kandallót.

Kínáljon Ön is vásárlói számára tökéletes minőséget kivételes választékból. Ha Ön számára is fontos az időtálló minőség, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és legyen a partnerünk!

Anchor 1

Kecskemét, Izsáki út 33, 6000 Magyarország

Hétköznap: 10-17 óráig,

Szombaton: 09-12 óráig .

Vasárnap zárva.

kobok.hu honlap kiadója az ALTA 2001 BT. Minden, a kobok.hu weboldalon található tartalom az ALTA 2001 BT szellemi tulajdona. Az ALTA 2001 BT előzetes írásos hozzájárulása nélkül – kivéve a saját részre, nem kereskedelmi célra történő mentést vagy nyomtatást – tilos a lap egészének vagy részeinek (fotó, szöveg, grafika, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az ALTA 2001 BT. követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését. A kobok.hu olalról értesüléseket, információkat, tartalmi elemeket átvenni kizárólag abban az esetben lehet, ha az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti. 

A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll! 

  • Facebook Social Icon
  • Szabo Kandalló youtube
  • Twitter Social Icon
  • Google +
  • Instagram Social Icon

Köszönjük! Üzenet elküldve...

bottom of page